Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Introkurs, Tur/Hav
Har du lyst til å padle kajakk? Eller bare teste det ut for å se om dette er noe for deg? Her er kurset for deg som ikke har padlet kajakk tidligere, eller har noe padleerfaring og ønsker en trygg introduksjon. Gjennomført kurs gir deg Våttkort med oblat på å ha gjennomført første og grunnleggende trinnet i Våttkortstigen. Kurset gjennomføres av sertifisert instruktør fra Norges Padleforbund.
Fokus i Furnesfjorden Kajakklubb er padleglede i sosiale og trygge rammer.


Innhold:
Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har du gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling og krever ingen forkunnskaper. Kurset passer for deg som skal padle alle typer kajakk. Mer om innholdet i kurset kan du lese her:
http://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/introkurs-hav/


Tilpasninger og gjennomføring av kurset skjer i forhold til de til enhver tid gjeldende smittevernsanbefalinger vedr. Covid-19, og etter kursanbefalinger fra Norges Padleforbund.


Praktisk info:
Oppmøte: Klubbhuset i Pellervika, Brumunddal, nord for Mjøsparken. Adresse: Pellervikveien 41. Avkjøring til venstre rett etter brua over E6 mot Framnesbrua.
Tid: 16/6 kl 1700-2000, med avrunding og utdeling av Våttkort i etterkant, vi er senest ferdig kl 2100. Møt ferdig skiftet.
Klær og utstyr: Det kan være kaldt i vannet. Våtdrakt eller regntøy med ull under holder deg varm. Ha med skift. Klubben stiller med utstyr som åre, vest og kajakker inkludert i prisen.
Kursavgift: 800,- som inkluderer lån av kajakk, åre og vest, samt Våttkort med oblat ved bestått kurs. Min. 4 deltakere for å holde kurs.


Dersom du har padlet litt før, og opplever å ha god kontroll under padling, kan Grunnkurs HAV være et mer passende kurs. De 3 første timene i Grunnkurs HAV tilsvarer Introkurs HAV.
Ved gjennomføring av Introkurs hos Furnesfjorden Kajakklubb, får du 300,- avslag på kursprisen for Grunnkurs samme år. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, eller ønsker å ta Grunnkurs.Tid:
16. til 16. juni
Sted:
Furnesfjorden Kajakklubb
Arrangør:
Furnesfjorden Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Ingunn Nordal Sørum
Kontakt:
Ingunn Nordal Sørum Tlf: 90579113 Mail: Ingunn.m@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.