Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs hav våttkort
GRUNNKURS HAV
Sted: Buøya
Dato: Kurset er 30-31 mai fra kl. 09 - 18, lørdag og kl. 09 - 16, søndag.
https://kart.1881.no?lat=58.50891861057538&lon=8.89474153518677&z=16&v=&r=&o=&layer=
Kursavgift: kr.2000,-. Betales inn på VIPPS: 115272 eller kontonummer: 2801.23.75672, en uke før kursstart. Du melder deg på https://vaattkort.no (velg hav). Maks antall deltagere er 10 personer og prinsippet om først til mølla gjelder.
Grunnkurset er for deg som er nybegynner, eller deg som har padlet litt og bare vet at du vil padle mer! Har du gjennomført grunnkurs og vil utvikle deg videre som padler, er neste trinn teknikkurs med teknikktrening, redninger og lek!
Uansett er du velkommen til en morsom og opplevelsesrik kurshelg for å lære mer om padling og bli trygg på vannet!
INFO om KURSET:
Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren vært gjennom enkle praktiske øvelser, lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.
Les mer om kursinnhold her: http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/
Annet utstyr dere trenger er: (bortsett fra kajakk, åre, vest og spruttrekk) Hansker, sko (uten skolisse og må tåle saltvann) 🙂Det kan være kjølig i vannet, så en tørrdrakt er selvsagt best. En våtdrakt med ull undertøy og vindjakke fungerer også bra, men da er det ekstra viktig å ha med komplett skift. 🙂Ull er gull.
Det blir BADING 🙂
*Kajakk, spruttrekk, åre og vest kan lånes av Arendal Kajakklubb for klubbens medlemmer.
Dere som har eget utstyr inklusiv kajakk gi beskjed til kursholder.
Ting du må ha med i båten på kursdagene:
-Ekstra undertøy av ull
-Lue og votter
-Varm jakke
-Varm drikke
-Ekstra skift
-Niste (inkl lett tilgjengelig snacks)
-Vanntette poser* (2 lag med bærepose fungerer også dersom du ikke har vanntette pakkposer.) https://www.vaattkort.no/Event/Dicipline/3
NB! Det forutsettes betalt medlemskap i Arendal Kajakklubb for å delta på kurset. Er du ikke er medlem, melde deg inn her: https://arendalkajakklubb.no/p/33063/bli-medlem . Betaling kan enkelt vipses til Arendal Kajakklubb (115272) eller innbetales kontonummer: 2801.23.75672. Ta med dokumentasjon på betalte avgifter på kursdagen.
(Det holder med kvittering på mobil)
Koronatiltak: Arendal kajakk klubb følger koronavettreglene til Norges Padleforbund og gjennomfører alle vårens kurs i henhold til disse.Mer info her: http://www.padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/informasjon-koronavirus-oppdatert-2804/
Kursholdere er Trond-Inge Terjesen og Martin Hirte.
Spørsmål rettes til kursholder; Trond-Inge Terjesen.
Skulle du bli syk rett før kurset, vennligst kontakt kursholder.
Med ønske om en flott helg og kurs med masse ny padlekunnskap!
VELKOMMEN TIL KURS I AKK!

Tid:
30. til 31. mai
Sted:
Buøya (se kartreferanse i beskrivelsen)
Arrangør:
Arendal Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Trond-Inge Terjesen
Kontakt:
Trond-Inge Terjesen, Mobil: 952 79688. Mail: titerjesen@yahoo.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.