1 av 3: Informasjon om deltaker

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetsledersamling, Tur/Hav
NPF arrangerer aktivitetsledersamling for aktivitetsledere, turledere og veiledere på Sommarøya utenfor Tromsø fra ettermiddagen 20. september – ettermiddagen 22. september. Her er det flotte forhold hvor man kan velge om man vil padle skjermet eller mer eksponert, og det er supre forhold for å legge opp til ulike aktiviteter.

Tema for samlingen er:
Padleglede for alle -Hvordan kan vi som aktivitetsledere bidra til padleglede gjennom gode klubbaktiviteter.
Gjennom innlegg, diskusjoner, arbeid i grupper og praktiske øvelser på vannet skal vi se på hvordan vi kan planlegge og gjennomføre gode klubbaktiviteter.

Sted: Steinsvika på Sommarøya. Det er ca 50 minutters kjøring fra Tromsø (se link under).

Hva er inkludert: Det vil være tilgang til toalett, dusj og en lavvo hvor vi kan samles og fyre opp ved behov.

Hva du må ordne selv: Transport til Tromsø, mat (ordnes av den enkelte eller gruppevis), personlig padle- og turutstyr, telt, og sovepose.

Tørrdrakt er obligatorisk.

Deltakeravgift:
kr 500,-
Tid:
20. til 22. september
Sted:
Sommarøya (Tromsø)
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Morten Føyen
Kontakt:
morten.foyen@icloud.com angående innhold for samlingen eller post.tromsohavpadleklubb@gmail.com om du har spørsmål om det praktiske rundt samlinga.

Totalpris for kurset: kr 500,-

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.