Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav

Grunnkurs Hav – Nøklevann Ro- og Padleklubb

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som allerede har padlet noe.
Kursinnhold: Grunnleggende håndtering av kajakken, padlings- og redningsteknikker. Sikkerhet står i fokus og kursing gjør deg tryggere på sjøen.

Kurset varer totalt 16 timer som vi i utgangspunktet fordeler sånn: lørdag 10-18 og søndag kl. 10 – 18
Alle deltakere som fullfører kurset får Våttkort med oblat for godkjent grunnkurs. Dette er første trinn på NPF sin padlestige. Les mer om innhold i kurset og om padlestigen her: https://bit.ly/2wrDRnV

Klubben stiller med kajakk, åre, spruttrekk og vest. Ta med klær tilpasset vær og temperatur. Husk skift med ull og håndkle i vanntette poser. Ta gjerne med padlesko/badesko/sandaler som tåler vann. Husk solkrem. Kurset organiseres som en tur og det er viktig å ha med godt med mat og varm drikke.

Instruktører: Arnfinn Bjørshol og Brage A Bjørshol. Instruktørene er godkjent aktivitetsleder i padleforbundets våttkortstige.

Kursavgift: kr 2200. Medlemmer betaler kr.600. Minste antall deltagere: 8 Påmelding bekreftes ved betaling til konto: 9680.35.96511 – ta med kvittering på kurset.

Oppmøte i Mosseveien 169B - http://bit.ly/2q6IyhT Parkering mellom Shell på Nedre Bekkelaget og Padda eller buss til Ulvøybrua.

Tid:
28. til 29. juli
Sted:
Nøklevann ro- og padleklubb, Mosseveien 169B
Arrangør:
Nøklevann Ro- og Padleklubb (Klubb)
Kursleder:
Arnfinn Bjørshol
Kontakt:
Arnfinn Bjørshol, arnfinnx@hotmail.com / 46407715

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.