Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Elv
Lær deg sikker elvepadling på Sørlandet. Vi har flere gode elvestrekk her enn man skulle tro. På kurset lærer man seg det grunnleggende innen padleteknikk og sikkerhet i strømmende vann.

Elvepadling egner seg for alle som ønsker å «pushe» seg litt innefor trygge rammer. Overføringsverdien er stor til hav, særlig brottpadling.

Les mer om innhold her: http://padling.no/kurs-og-utdanning/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/elvepadling/grunnkurs-elv/

Tid:
Kurset går 10-17 både lørdag og søndag.

Kurssted:
Kurssted blir bestemt på bakgrunn av vannføring, men Froland, Birkeland og Evje er de vanligste stedene hvor kursene gjennomføres.

Priser:
Medlemmer av Kristiansand kajakklubb: 1800.- nok les mer om medlemskap her: http://kristiansandkajakklubb.no/medlemskap-priser/
Prisen inkluderer alt av kajakk og utstyr.

Tid:
12. til 13. mai
Sted:
Kristiansand
Arrangør:
Kristiansand Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Tommy van Pelt
Kontakt:
Tommy van Pelt - elv@kristiansandkajakklubb.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.