Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs
Vil du lære hvordan man lekende lett kan holde kanoen på rett kurs? Hvordan front- og bakpadler kan samarbeide om å svinge kanoen fort? Hvordan man padler fortere og bruker mindre krefter samtidig? Vil du lære å padle solo? Vil du øke sikkerheten ved padling?

Enten du liker å utforske Nøklevann med kano eller planlegger neste kanoferie – du vil garantert få mer glede av kanopadlingen om du lærer deg det grunnleggende om padleteknikk. Kurset passer både for nybegynnere og for deg som allerede har padlet noe og ønsker å forbedre teknikken.

Kurset gir våttkort. Les mer om innhold i kurset her: http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/kano/grunnkurs-kano/

Klubben stiller med kano, åre og vest. Ta med klær tilpasset vær og temperatur. Husk skift med ull og håndkle i vanntette poser. Ta gjerne med ekstra sko som tåler vann. Husk matpakke og solkrem.

Kurset varer i 16 timer: lørdag 10-18 og søndag kl. 10 – 18
Oppmøte: Nøklevann ro- og padleklubb.
Kursavgift: kr 2200. Medlemmer betaler kr 600. Påmelding bekreftes ved betaling til konto: 9680.35.96511 – ta med kvittering på kurset.

Kurset holdes hos Nøklevann ro- og padleklubb, men er også åpent for ikke-medlemmer. Hvis det er deltagere på kurset som ønsker å bli medlem i klubben kan instruktørene tilpasse innholdet slik at innmelding kan skje uten klubbens ordinære introduksjonskurs.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål!

Tid:
28. til 29. juli
Sted:
Nøklevann
Arrangør:
Nøklevann Ro- og Padleklubb (Klubb)
Kursleder:
Paul Barthel og Ulf Pedersen
Kontakt:
mail: paul.barthel@hotmail.com; tlf 47315030

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.