Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Milos Hellas - fem dagers padling dagsturer
Bli med på ei herlig padleuke på Milos. Vi har base nordøst på Milos (Pallonia).. Vi legger opp til dagsturer på ca 20km, med god tid til å trene teknikk, bade og oppleve den fantastiske kystlinja på Milos og naboøya Kimolos. Det kreves kompetanse tilsvarende Teknikkurs for å delta.
Mulighet for å bo enten i telt eller på enkelt hotell / pensjonat.
Vi har holdt av 10 kajakker til deltakerne på turene som går mandag til fredag. Leie av kajakker dekkes av den enkelte.
Dette er et tilbud til deg som ønsker å utvikle padleferdigheter i et sosialt og trygt miljø. M. en som samtidig foretrekker å komme "hjem" til basen hver ettermiddag, og kunne nyte kveldene i en vakker landsby som puster ut etter en hektisk sommersesong.
Kostnaden for å delta på aktivitetsuken er 1000kr.

Tid:
8. til 12. oktober
Sted:
Milos - Hellas
Arrangør:
Havpadlerne Færder (Klubb)
Kursleder:
Eyvin Bjørnstad
Kontakt:
Eyvin 48255956

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.