Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetslederkurs, Tur/Hav
Dette er en flott mulighet til å ta Norges Padleforbund sitt Aktivitetslederkurs i som avrunding på sommersesongen i Norge. Utenfor øya Milos er vannet forsatt godt og varmt.
Kurset baserer seg på at deltakerne har med telt. Alt padleutstyr kan leies lokalt, og vi har holdt av kajakker til alle kursdeltakerne.

Kurset starter på lørdag morgen - og det betyr at du må være på plass i leiren vår fredag kveld. Pris kr. 2000.-
Aktivitetslederkurset gir oblat i Våttkort-stigen.
Etter bestått kurs kan du lede padleturer, samt kjøre Intro- og Grunnkurs i NPF sin kursstige.
Se egen påmelding for padletur etter kurshelga. Padleturen i forlengelsen av kurshelga er et tilbud til erfarne padlere. Ta gjerne kontakt på telefon for en prat .

Tid:
13. til 14. oktober
Sted:
Milos - Hellas
Arrangør:
Havpadlerne Færder (Klubb)
Kursleder:
Eyvin Bjørnstad
Kontakt:
Eyvin 48255956

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.