Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Rullekurs
Rullekurs for de som ikke kan rulla.
Går over to kvelder, 23.januar og 6. februar, begge dager start 20.00
Rullekurset i bassenget på Eik. Kurset går over to kvelder. F Begge dager start klokka 20.00 (ferdig skiftet og klar) og vi er ferdig i god tid før 22.00 Ta med egen kajakk og utstyr - som må være helt reint for sand og skit. Du må forberede deg til første kursdag ved å se på videoen https://www.youtube.com/watch?v=O8JP4DyDGLA Det er smart å ta med dykkemaske og padleklær som holder deg god og varm. Vi legger inn en pause slik at du kan få i deg litt mat og drikke som du har med. Kurset som går over to kvelder. Pris for kurset er 500kr for medlemmer av Havpadlerne Tønsberg.

Tid:
23. januar til 6. februar
Sted:
Bassenget på Eik, Grenaderveien
Arrangør:
Havpadlerne Tønsberg (Klubb)
Kursleder:
Eyvin Bjørnstad
Kontakt:
Eyvin 48255956

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.