Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetsleder Forkurs (forberedelse til Aktivitetslederkurset)
Aktivitetsleder Forkurs: Den perfekte anledning for deg som ønsker å jobbe systematisk mot å bli Aktivitetsleder Hav. Dette er et tilbud som ikke gir formell kompetanse. Vi legger vekt på to dimensjoner; 1: Utvikle din forståelse for hvorfor det er moro og krevende å bli Aktivitetsleder, og gjøre deg trygg på hvordan du kan fylle denne rollen. 2: Gi deg gode rammer, nettverk og en plan for hvordan du kan jobbe fram mot Aktivitetslederkurset (velkommen til vårt kurs siste helga i juni!).
Når du melder deg på kurset tar vi kontakt med deg for å bekrefte kurset, og du vil få detaljert informasjon om oppmøte, bekledning og andre tips for en herlig kurshelg.
Vårt mål er at alle deltakerne skal få en erfaren padler som coach - enten i egen klubb eller i Havpadlerne Tønsberg. Du får også anledning til å være medhjelper på klubbturer og på Grunnkurs. Vårt mål er at når du starter på Aktivitetslederkurset føler du deg trygg på hva som kreves, og dine forberedelser vil gi deg stort utbytte av Aktivitetslederkurset. Kurset går over en dag - 10.00-18.00 - med en mix av padling, øvelser, instruksjon, diskusjoner og teori. Pris er 1000kr.

Tid:
6. mai
Sted:
Tønsberg - Færder nasjonalpark
Arrangør:
Havpadlerne Tønsberg (Klubb)
Kursleder:
Eyvin Bjørnstad
Kontakt:
Eyvin Bjørnstad 48255956

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.